خواص قهوه سبز

قهوه سبز چیست: دانستن این نکته ضروری میباشد که قهوه سبز شکل اولیه قهوه ای میباشد که امروزه اغلب ما از آن استفاده میکنیم و تنها به جهت بهبود در طعم آن را در گرمای بالا تفت میدهند تا به صورت قابل مصرف دربیاید. در واقع طعم اولیه قهوه سبز بسیار تلخ میباشد و مصرف آن را دشوار مینماید.

 

اثرات متابولیسمی قهوه سبز:

قهوه سبز در مقابل قهوه معمولی که تفت داده شده است حاوی میزان بیشتری از کلروژنیک اسید میباشد. اثرات متابولیسمی زیادی در مورد این اسید در تحقیقات نشان داده شده است. این اسید با مهار آنزیم گلوگز 6- فسفاتاز مانع از آزاد شدن گلوگز از کبد به داخل خون میگردد. همچنین این اسید باعث افزایش متابولیسم چربی ها در بدن میگردد.

 

بررسی های علمی:

در تحقیقاتی که در سال 2012 توسط دکتر اوز و همکارانشان صورت پذیرفت 12 هفته مصرف قهوه سبز باعث کاهش معنی دار  وزن تا 8 کیلو در افرادی گردیده که تنها از این ماده برای کاهش وزن استفاده نموده اند. تحقیات متعدد حاکی از این مورد است که این ماده باعث کاهش فشار خون و نیز بهبود وضعیت چربی های خونی برای افرادی با بیماری های قلبی و عروقی گردیده است. قهوه سبز همچنین یک ماده آنتی اکسیدانی میباشد که میتواند با اثر بر روی ظرفیت آنتی اکسیدانی بدن مانع از پیری زودرس گردد.

 

منع استفاده:

هرچند که در مورد قهوه سبز هنوز اثرات جانبی بدی گزارش نشده است ولی باید بدانید که به دلیل وجود کافئین در این ماده گیاهی گاهاٌ اثراتی مشابه در بدن دیده میشود. در صورتی که بعد از چند روز مصرف آن دچار مشکلات گوارشی یا تشنج عصبی شده اید از ادامه مصرف آن بپرهیزید. همچنین از آنجایی که اثرات جانبی این ماده گیاهی در دوران شیر دهی و بارداری به اثبات نرسیده است از مصرف آن در دوران شیر دهی و بارداری بپرهیزید. مصرف قهوه سبز باعث افزایش میزان کلسیم در ادرار میگردد بنابراین مصرف این ماده برای افرادی با پوکی استخوان توصیه نمیشود و یا در صورت استفاده باید از مکملهای کلسیمی نیز استفاده نمائید.

 

روش استفاده از این مکمل:

60 گرم قهوه سبز آسیاب شده معمولی را در 300 سی سی آب کتری بریزید بعد از به جوش آمدن آب بگذارید تا 15 دقیقه  آرام دم بکشد.  بعد از این مدت کتری را از حرارت برداشته و برای یک ساعت بگذارید سرد و مواد ناخالص آن جدا شود و سپس از صافی رد نمائید. روزی 2 استکان از آن را بنوشید.