طرز تهیه قهوه ترک
میزان
آب سرد مورد نیاز را میتوان از روی تعداد فنجانهای قهوهٔ مورد نیاز تعیین کرد
(هر فنجان تقریباً 60 میلیلیتر) و به ازای هر فنجان آب، بین یک تا دو قاشق چایخوری
قهوه نیاز است. معمولاً قهوه و شکر را از ابتدا به آب اضافه میکنند.
قهوه و شکر را تا زمانی که قهوه کاملاً درون آب فرو رود و شکر کاملاً حل شود باید به هم زد. سپس قهوهجوش را روی حرارت ملایم میگذارند(اگر حرارت بالا باشد، قهوه بهسرعت به جوش میآید و زمان کافی برای آنکه قهوه مزهٔ خود را پس دهد حاصل نخواهد شد). از این مرحله به بعد نباید قهوه را هم زد زیرا که کف حاصله از بین خواهد رفت. درست به محض اینکه قهوه به جوش آمد، قهوهجوش را از روی حرارت بر میدارند. معمولاً برای مدت زمان کوتاهی قهوه را از حرارت دور نگه میدارند، و سپس برای بار دوم و سوم آن را به جوش میآورند و در نهایت آن را در فنجانها میریزند.